Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,81%
Заложени единици: 3112
Спечелени единици: 2825
YIELD: -9.22%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е време и за мъжките ½-финали на US Open, като мачовете, които ни очакват, съвсем в реда на нещата са изключително интересни.

За топ прогноза съм избрал срещата между Даниил Медведев и Доминик Тийм, която поне на хартия изглежда абсолютно равностойна. Моето предложение тук е за над 40.5 гейма в мача, тъй като очаквам изключително оспорвана битка между двама тенисисти, които се намират във форма. Коефициентът за този залог е 1.85 в efbet, а аз ви съветвам да не се колебаете, а да играете. До момента Доминатора и руснака имат три мача помежду си, като австриецът е спечелил два от тях. Залогът тук обаче е изключително голям, а именно класиране на финала на US Open. И докато Медведев игра финал през миналия сезон и го загуби, то за Тийм това би било първи финал в този турнир. 

Вторият ½-финал е между Пабло Кареньо Буста и Александър Зверев, като първият доста сензационно достигна до тази фаза на турнира.  Мисля, че макар германецът да е абсолютен фаворит за успеха и в този мач ще има повечко геймове. Точно поради тази причина ще ви предложа да пробвате късмета си на над 38.5 гейма в мача. Коефициентът е 1.85 в efbet, а Буста едва ли ще се даде толкова лесно на своя противник и можем да очакваме много оспорвана битка между двамата. И тук все пак залогът е огромен.  До момента тези двамата имат една официална среща помежду си от турнира в Маями през 2018 година, когато Саша стигна до успех в два сета.