Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 64
Спечелени единици: 74
YIELD: 3.42%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.24%
Заложени единици: 9550
Спечелени единици: 9176
YIELD: -3,92%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Празниците чукат на вратата, футболните страсти нямат спиране. Чак в петък темпото ще понамалее. В понеделник като цяло бях далеч от истината, но в едно от направленията пък съм отново точен.

Тежко ми е и не съм го искал, но отново съм в позитивна серия при дневния топ избор. Вече съм с 10 напред и няма никакво съмнение, че годината ще завърши победоносно. За разлика от вчера, днес имах богат избор от възможности за добро заглавие. И без много да му мисля се спрях на Трабзонспор. Можех да го сторя преди два дни, но тогава пълноценният водач в турското първенство остана в подножието. Но вече е поставен в групата на личните ми преторианци. Трабзонспор е с девет победи от последните си 10 мача. Алтай са на дъното и не виждам как ще намерят някакви неподозирани сили да обърнат най-силния отбор в първенството. Алтай – Трабзонспор 2 на 2.00 в efbet. Още три мача в елита на Турция. Другият, който ми се наби на очи и Басакшехир – Гиресунспор. Много силно бие на първо четене единицата, но гостите са отборът в най-гореща форма. Затова отивам на голяма изненада – Х2 за 2.00 в efbet. Но равенството изпъква като доста сигурна възможност. 

Имаме си и мачове в най-големите първенства. Два добри за игра двубоя в Испания. Виляреал влезе в силна форма, но аз си имам едно наум и за мача им с Алавес ще посоча опцията гостите над 0,5 гола за 1.85 в efbet. И съм с подозрения, че на „Керамика“ е възможна изненада. И Севиля – Барселона е твърдо 1Х. С второто условие става 1Х и над 1,5 гола за 1.85 в efbet

В Италия мачовете са три. И общо взето са ясни като развой. Но трябва да се търсят и усложнения. Удинезе – Салернитана 1 без гол/гол за 2,00 в efbet. Ще е истинско събитие ако гостите се доберат до попадение. Напоследък им е много трудно да го правят. Забелязвам известно притеснение около „Богинята“. Тежки загуби фиксира Аталанта и може би това е сигурен белег за криза. Днес трябва да излязат от временния ступор с победа над Дженоа. Но може и да се стигне до сензация. Затова избирам двата да вкарат и гол/гол за 2,00 в efbet. И най-лесно ще е на Ювентус – Каляри с 1 хендикап от 0-1 за 1,70 в efbet.

И малко сбирщайн от Нидерландия, Англия, Португалия, Франция. Витес – Цволе 1 с над 1,5 за 1,75 в efbet. Четвъртфинал за купата на лигата в Англия между Арсенал и Съндърланд с 1 хендикап за 1,65 в efbet. За купата на Португалия Тондела – Ещорил 2 на 2,30 в efbet и Фамаликао – Портимонензе 2 на 3,70 в efbet. И във второто ниво на Франция Аячо – Гренобъл под 2,5 гола за 1,60 в efbet и Гинган – Дюнкерк 1 на 1,95 в efbet.