Обща статистика:
Процент на успеваемост: 59.31%
Заложени единици: 5193
Спечелени единици: 4662
YIELD: -10.23%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем с топ прогнозата от ¼-финалите на турнира в Атланта, САЩ, като мачът на който ще се спрем е между Брандън Накашима и Джордан Томпсън. Първият е в ролята на фаворит за успеха днес, но моето предложение за този сблъсък е брой сетове в мача – 3, а коефициентът – 2.45 в efbet. Австралиецът изобщо не е за подценяване и може да затрудни сочения за фаворит янки. Освен това в предишната им среща, която бе през тази година, имаше оспорвана битка и мачът приключи при трисетов резултат.

Продължаваме с мачовете в провеждащия се в Щатите турнир и стигаме до сблъсъка между Тейлър Фриц и Райли Опелка. Вторият има един от най-мощните сервиси в тура и това може да ни гарантира повече геймове. Фазата е същата – ¼-финал, а моето предложение тук е брой геймове – над 24,5 гейма, а коефициентът е разкошен – 1.80 в efbet.

Следващите ми две предложения са от турнира в Кицбюел и ½-финалните срещи от надпреварата на които ще се спрем.

Даниел Алтмайер се изправя срещу Педро Мартинес Портеро и вторият е съвсем лек фаворит според букмейкърите, но според мен това ще бъде изключително оспорван мач, който ще завърши в 3 сета. Точно поради тази причина ви съветвам да пробвате късмета ви именно на тази прогноза – брой сетове – 3. Коефициентът е просто супер – 2.45 в efbet

Вторият мач от ½-финалите на  турнира съпоставя Каспър Рууд и Артур Риндеркнех, като тук моето предложение е в полза на първия. Коефициентът за норвежкия топ талант е 1.60 в efbet, а той едва ли ще пропусне грешка да достигне до финалния мач на надпреварата.