Новото издание на Лигата на нациите вече стартира. Завръщането на националните отбори е пореден свеж полъх в света на футбола след блокадата на COVID19. Най-силните тимове на Стария континент се впускат в надпревара в най-младия турнир на УЕФА.

В Група А2 на турнира са се събрали отборите на Англия, Белгия, Дания и Исландия. В първия кръг на надпреварата Трите лъва ще пътуват до средата на Атлантическия океан, където ще се изправят срещу коравите исландци. Според Efbet англичаните няма да имат проблеми с домакините и коефициентът за успех на гостите е едва 1.30. Победа за Исландия пък е оценена на 12.00. Равенството е със ставка 5.50.

Ние сме съгласни, че англичаните са безспорен фаворит, но така беше и на Евро 2016, когато исландците шокираха днешния си съперник на елиминациите. Затова няма да се хвърляме на ниския коефициент, а ще пробваме да нацелим знак на полувремето – Х. Исландците са показали, че не се дават лесно на никого, така че няма да е изненада, ако задържат равенството през първата част. Коефициентът е 2.70.