Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66,67%
Заложени единици: 65
Спечелени единици: 76
YIELD: 17,38%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 64.21%
Заложени единици: 8853
Спечелени единици: 8399
YIELD: -5,13%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

В понеделник понякога съм се отнасял с разсъждения, но днес такава възможност няма. В едно изречение уикендът бе отличен, но не перфектен. Но както казва народът – когато сме най-зле, така да сме!

И се захващам за работа, защото нивата е дълга и иска много оране. Преди да посоча новата сигурна топ прогноза отчитам резултата до момента – 8 познати, 4 непознати за месеца. Но място за успокоение няма след това, което се случи през август по същото време. Топ прогноза, Льо Авър – Тулуза Х2 с под 3,5 гола за 1,70в efbet. Продължавам да стоя в глуха защита с коефициенти между 1,60 и 1,70. Мога да му отпусна края чак след 16-ата точна топ прогноза за месеца. Избраният от мен мач е с ясен профил знак 2. Хиксът е за ненужно подсигуряване. Головете са сложната част. Признавам, че очаквам и издънка, но тя е малко възможна. Страховете ми са свързани с две от гостуванията на Тулуза, които завършиха 2-4 и 0-4. Ако Тулуза са толкова силни, колкото изглеждат отстрани, напълно възможно е да разбият непретенциозния тим на домакините. Защо Тулуза са толкова силни? Вече трябваше да играят в Лига 2, но първо изгубиха инерция в края на кампанията, а след това се провалиха срещу Нант в плейофите. Сега изглеждат решими да приключат с интригата далеч преди последния кръг. И още един мач от Франция, но Лига Насионал. Льо Ман – Седан 1 на 2,20 в efbet. Тук всичко е точно, но има една приказка, която гласи – гаранция Франция!

И към колонката с огромен кеф. В последно време не мога да сгреша български мач. В петък се случи, но там два от трите гола ги вкара съдията Давидов! Това никой не може да го предвиди. За колонката отдавна съм изяснил основния казус – залагате и чакате бонус от 500 лева в добавка на евентуалната печалба. Допълнителните премии след всеки кръг са три на брой. Днес два мача от efbet лига. Първо в Стара Загора, Берое срещу Царско село и оттук до края на света под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Причините са в гостите, те ще търсят точката неотклонно. И след това в Коматево Ботев Пловдив срещу Арда 1 на 1,50 в efbet. Пак оттук до края на света Арда ще трупа само загуби. Добавката е ЦСКА 1948 II– Добруджа 1 на 1,44 в efbet. Домакините са един от малкото отбори в лигата, чиито мачове не предизвикват никакви съмнения. Очаквам днес да врътнат една тройка без гарнитура на Добруджа. И на обратния полюс с името Марица. С този отбор всякакви изненади трябва да се очакват. Една такава предстои днес – Марица – Литекс 2 на 7,50 в efbet. Това е единият вариант за голямо припечелване, другият е над 4,5 за същия коефициент.

Както добре се знае конкуренцията е в основата на пазарната икономика. Днес имах доста алтернативи за заглавие. Например Залаегерсег – Уйпещ над 2,5 гола с гол/гол за 1,70 в efbet. Съвсем достойно за челното място, но името на домакините е много дълго. Шегувам се, изглежда този мач не предизвиква никакви съмнения що се отнася до нулите на таблото. Шокиращо, но както имам българска колонка, така съм много сигурен и в шведската тройка от мачове. Мялби – АИК 2 на 2,00 в efbet, Елфсборг – Хекен 1 на 2,05 в efbet и Йоребро – Варбергс Х2 с под 3,5 гола за 1,75 в efbet

И към големите тв зрелища. Започвам както винаги с Англия и Евертън – Бърнли с 1 и под 3,5 гола за 2,15 в efbet. Пускам усилвателят с головете защото единицата и без това е съмнителна, поне да и придам смисъл с по-висока ставка. В Испания нещата на Хетафе – Елче са много тегави. Имаме стопроцентов ъндър на 1,40, но трябва да вдигнем поне двойно коефициента за да им смисъл от цялата галимация. Мачът е 1Х плюс за 1,22. Съчетаваме двете и получаваме 1,70 в efbet. По-късно на другия полюс с Гранада – Бетис 1 на 3,10 в efbet. Горещо андалуско дерби в което Гранада редовно взема трите точки. И в Италия Болоня – Верона ще го думна на голов хикс за 4,20 в efbet. Обяснил съм откъде да го вземете – опцията краен и двата да отбележат.

И към любимата ми сборна секция. Тук знаете, че не обяснявам много. В Испания Луго – Уеска 0-0 на 7,50 в efbet. Галисийците са царете на равенствата в цял свят. След това сме в Русия, където ми е интересен само втория мач между Ростов и Краснодар с 2 на 2,10 в efbet. В Турция ще има поне един хикс, а защо не и два. Аланияспор – Гиресунспор Х на 3,60 в efbet и Газиантеп – Анталия Х на 3,40 в efbet. Ако откриете смисъл ги залагайте на голове. В Португалия на Маритимо – Арука двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet, а Тондела – Ещорил обратното с гол/гол за 1,90 в efbet. Големият удар днес е на Аполон –Пафос 2 на 4,15 в efbet. Използвам момента да блесна с познания. Гостите са много добри финансирани от руски източници и в най скоро време ще станат фактор в Кипър. Още един лъвски скок, този път в Румъния – Университатя Крайова срещу Сепси 0-0 на 7,50 в efbet. И по традиция завършвам с прогнозата, която бе разжалване в последния момент. Естегал – Хилал под 2,5 гола за 1,80 в efbet. В последно време избягвам в заглавие голови линии. А около головете в този мач няма никакви съмнения.