Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 73
Спечелени единици: 76
YIELD: 3.56%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,73%
Заложени единици: 6082
Спечелени единици: 5803
YIELD: -4,59%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Пълно шест е оценката за вчера. И причината е, че хванах шестицата на Локо Пловдив. Месецът тръгна добре и очаквам да продължи по същия начин.

Но както се казва една легенда си тръгна. За мен последните два месеца бяха като сладък сън. Голяма радост бяха водещите първенства с мачове всеки ден. А Италия си беше истинско, неподправено удоволствие. Но всяко нещо си има начало и край, дано и тази епидемия също приключи и хората да се върнат на стадионите. Започва една много интересна седмица. Завръщат се мачовете от европейските турнири. Но това от сряда нататък. Да видим с какво разполагаме за един сполучлив понеделник. Топ прогноза, Цюрих – Тун 2 на 1,80 в efbet. Най-дантелената ми топ прогноза в последните 3 месеца. Хем двойка, хем Швейцария. Но аз вярвам, че ще стане. В Швейцария за 40 дни сгънаха 13 кръга. На 3 дни мач. И днес приключват по план. Швейцарска точност, както се казва. Цюрих е в серия от 6 загуби, на Тун им трябва победа за да не играят бараж. Даване няма да има, просто гостите ще си вземат своето.

Оставам в Швейцария и за другите 4 мача. Интересна е ситуацията с Базел. Те играят след три дни в Лига Европа, а днешната им среща с Люцерн е протоколна. Мисля, че мачът ще тръгне на голове и то в едната врата – Базел да вкара над 2,5 за 2,55 в efbet. Шампионът Йънг Бойс бе убийствен домакин през целия сезон. Йънг Бойс – Санкт Гален 1 с над 3,5 гола за 2,35 в efbet. Очаквам спектакъл между шампиона и подгласника. Нюшател – Лугано 2 на 2,00 в efbet за изпроводяк на домакините. И Сервет – Сион с любимата над 2,5 с гол/гол за 1,70 в efbet.

Да видим какво има по света и у нас. У нас нищо засега. В Ирландия започна първенството, но някои играят, а други чакат да падне тавана. Сейнт Патрикс – Дери под 2,5 гола за 1,65 в efbet. В Латвия обаче цари пълно спокойствие и около съдбата на мачовете няма никакви проблеми. Преполовиха първенството. Рига мачкат наред. Нищо не може да ги спре и днес. Лиепая – Рига 2 първо полувреме за 2,00 в efbet. Победа ще спечели и основния им конкурент РФС или Ригас. Спартакс – Ригас 2 на 1,70 в efbet.

Време е да си получим парите от инвестициите. В Норвегия Конгсвингер – Оергарден над 4,5 гола за 4,00 в efbet. В тази игра най-важна е дисциплината. Да го придружим с Рауфос – Стрьомен 1 на 2,00 в efbet и Гроруд – Ул Киса 2 на 3,25 в efbet.

В Шотландия последен мач от първия кръг. По принцип ги пропускам, но в понеделник правя изключение. Рос Каунти – Мъдъруел 2 на 2,35 в efbet. В Швеция мачове и в двете нива. В първото Норчьопинг – Мялби 2 на 7,25 в efbet. Тези Норчьопинг не са ми да челото и е време да започнат плавно пускане надолу. Мялби са много криви. Йоргрите – Вестерос 2 на 2,55 в efbet. Тук сигурността е далеч по-голяма.

Още една голяма изненада ще търся на Ал Ахли – Ал Сад 1 на 8,00 в efbet. Отборът на Шави изпитва проблеми и е в криза. И стигам до мача на мачовете. Крайова – Клуж решава титлата на Румъния. Ще ви дам нещо абсолютно уникално – първи гол в мача между 75 и 90 минута за 11,50 в efbet. Печеля и влизам през парадния вход на историята.