Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 77,78%
Заложени единици: 65
Спечелени единици: 88
YIELD: 82.08%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.84%
Заложени единици: 9029
Спечелени единици: 8620
YIELD: -4,53%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

По ноти вървят нещата досега, но не е късно да се объркат. Новината е, че от днес плътно навлизаме в зоната на националните отбори. Вече, не само в Африка, но и на още четири континента. Европа ще бъде последна утре.

 Напрежението с нож може да го разрежеш. А не ми се мисли за утре, ако днес нещата отново се получат. Досетливите се догаждат на какъв огън се пека. И направо към голямата мъка. След уникален кастинг и безсънна нощ, топ прогноза за днес е Тунис – Мавритания 1 с хендикап за 1,70 в efbet. Поне десетина силни претенденти останаха с пръст в уста. Но това е решението на дисциплинарната комисия. С много смешен аргумент. Вчера Мароко унищожи Гвинея Бисау. Днес същото ще направи Тунис с Мавритания. На отборите от Магреб може да се разчита безусловно. Естествено победата на Тунис е вън от всякакво съмнение, но как си представяте да предложа 1,25. Срамота дори при сегашните обстоятелства. Тунис спечели с хендикап срещу Замбия и Екваториална Гвинея, няма причина да не го направи още по убедително срещу слабаците в групата. Но предупреждавам, че головете ще паднат със закъснение. За хендикапа може да се чака чак до добавеното време. Стигнах и до колебанието – хендикап или 1  без гол/гол. Вторият вариант дава 1,95 в efbet.

Оставам в Африка с няколко препоръки. Отново смятам да се доверя на две направления – хикс и под 2,5 гола. Тази тенденция се пропука миналия месец, но сега ще се възстанови. Д.Р. Конго – Мадагаскар 1 на 1,70 в efbet бе една от възможностите за заглавие. Но се оказа, че мача е в Рабат, Мароко. Но двоен хендикап от 0-2 за 2,15 в efbet да се търси Нигерия – Централноафриканска република. 

Имаме и мачове в зона Азия – шест на брой. Тук основната ми препоръка е без гол/гол. Минимум четири от двубоите ще завършат поне с една нула на таблото. И тук ви давам съвета да не разчитате на домакински фактор. Повечето мачове се играят в ОАЕ и се осланяйте само на класата на отборите. За да не бъда голословен посочвам и конкретика. Южна Корея – Сирия 1 без гол/гол за 1,70 в efbet, Ирак – Ливан 1 без гол/гол за 2,35 в efbet, ОАЕ – Иран 2 на 2,10 в efbet и Китай- Виетнам над 2,5 гола за 2,20 в efbet.

Не му е тука мястото, но какво значение има. Голямото зрелище за деня е Белгия – Франция. За вчера ще замълча, защото в такива дни се разбира кой, кой е в прогнозите. Нека историята да ме оценява!  И отново сходна прогноза, Франция да продължи към финала за 1,90 в efbet. Това е моето виждане за нещата от живота. Франция доста се издъни в последно време и е време най-добрите в света да покажат, че в тях все още има живот. А както добре се знае, тази уникална и неповторима генерация на белгийците така и нищо няма да спечели. Финалът е Испания – Франция.

Отлагам засега нощното бдение и отивам на квалификациите за европейско първенство до 21 години. Няма да пиша след всеки отбор 21, защото от абзаца се подразбира, че всичките мачове са в тази възрастова категория. С най-силни протекции са Албания – Андора 1 с хендикап за 1,65 в efbet и Словения – Англия 2 с под 4,5 гола за 1,80 в efbet. Младите албанци ги води познатият ни Албан Буши. Биха с 3-0 в Андора, сега пак очаквам от същото. А Англия си е Англия, много силна генерация имат и сега. Обаче търся и големите риби в морето. Фарьорски острови –Северна Македония 1 на 5,50 в efbet. Армения – Сърбия Х на 6,25 в efbet. Слизам по-надолу, но пък става и по-сигурно. Косово – Чехия 2 с под 4,5 гола за 1,75 в efbet и Шотландия – Дания под 2,5 гола за 1,85 в efbet.

И ето, че сме в късната нощ. Последен мач от кръга в Бразилия, който ми е единствен клубен в днешната рубрика. Сао Паоло – Сантос 1 на 2,10 в efbet. Гостите са пълна трагедия в последно време, вървят сигурно към изпадане. И на същото място на света, пет мача от зона Южна Америка. По ред на номерата- Парагвай срещу Аржентина 2 на 1,65 в efbet. Прекомерно доверие за Меси и компания, но те го заслужават. Следва Уругвай – Колумбия над 2,5 гола за 2,70 в efbet. Лос Кафетерос обичат да се забъркват в голови спектакли. Венецуела – Бразилия 2 с хендикап за 2,05 в efbet бе едно от многото изкушения за заглавие. От осемте победи на Селесао, шест са с хендикап. Съвсем по нощите Еквадор – Боливия 1 с над 2,5 гола за 1,60 в efbet. И голямото дерби Перу – Чили 1 или 2 с под 3,5 за 1,60 в efbet. Както добре се вижда от коефициентите, целя се в 5 от 5.

И това не е всичко. Този път ще се изкажа и за Централната и Северна част от континента. Първо насоката и тя е хикс. Най-вече във вариант 0-0 и по-рядко 1-1.  САЩ – Ямайка 1 с под 4,5 гола за 1,60 в efbet. Хондурас – Коста Рика Х на 2,95 в efbet. И отново се появява фаворит за челно място. Мексико – Канада 1 на 1,70 в efbet, като тук допълвам и точно един гол разлика за ацтеките. И втори хикс на Салвадор –Панама за 3,10 в efbet. Но Панама може и да победи.