Обща статистика:
Процент на успеваемост: 59.31%
Заложени единици: 5193
Спечелени единици: 4662
YIELD: -10.23%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще се спрем на финала в Кицбюел, Австрия, за топ прогнозата на днешния ден. Един срещу друг в директен спор за трофея ще излязат Каспър Рууд и Педро Мартинес Портеро, като първият е в ролята на абсолютен фаворит за успеха. Моето предложение за този финален двубой е за чиста победа с 2:0 сета в полза на норвежеца, а коефициентът за неговия успех е оценен на 1.85 в efbet. ова ще бъде първи мач между тези двамата тенисисти в тура, но залогът определено е изключително голям – титлата от надпреварата. Ако грабне трофея Рууд ще има цели четири титли през този сезон, след като спечели трофеите в Женева, Бощад и Гщаад.

Насочваме поглед и към женския финал в Белград, който е от Чалънджър турнира в сръбската столица и съпоставя Анна Каролина Шмиедлова и Аранча Рус. Тук моето предложение е за брой геймове в мача – над 20,5 гейма, а коефициентът – 1.85 в efbet. До момента двете имат два мача една срещу друга в тура, в които са се победили по веднъж.

Ще се спрем и на ½-финалните двойки от турнира за жени в Чарлстън. Варвара Лепченко се изправя срещу Лорън Дейвис в първия мач от тази фаза за днешния ден, а моето предложение е за брой сетове – 3, а коефициентът – 2.65 в efbet. Двете се познават отлично и са се срещали седем пъти една срещу друга, като Лорън води с 4-3 в преките битки.

И последното ми предложение за деня е втория ½-финал в Чарлстън между Джейми Льоб и Катерина Бондаренко, като тук моето предложение е за успех в полза на втората, който е оценен на 1.75 в efbet. До момента двете са се изправяли веднъж една срещу друга и Катя стигна до успеха.