Обща статистика:
Процент на успеваемост: 56.68%
Заложени единици: 4966
Спечелени единици: 4477
YIELD: -9.84%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е ден за финали, тъй като утре се очертава тенис почивка в ATP и WTA тура заради започващия в понеделник Уимбълдън.

Ще започнем с финала в Майорка, който съпоставя руснака Данил Медведев, който е излишно да се коментира, че е сред най-силните играчи в тура, и Сам Куери, който показва впечатляваща форма напоследък. Моето предложение за този мач е за над 22,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е чудесен – 1.90 в efbet. До момента двамата имат само една среща, която датира от 2017 година и в която руският тенисист стигна до успеха.

Следващото ми предложение е финалната среща в Ийстбърн между Лоренцо Сонего и Алекс Де Минор. Вторият логично е в ролята на фаворит, макар че във финални мачове е трудно изобщо да се говори за такава роля. Моето предложение тук обаче е за успех в полза на Де Минор, който е оценен на 1.50 в efbet. Двамата вече са играли веднъж един срещу друг и Алекс стигна до успеха по време на миналогодишния турнир в Париж.

Насочваме поглед и към двата женски финала, които ще се изиграят днес.

Ангелик Кербер се изправя срещу Катерина Синякова за титлата в Бад Хамбург, а моето предложение за този двубой е за успех в полза на първата, който е оценен на 1.60 в efbet.

И вторият финал е този в Ийстбърн, който съпоставя Анет Контавейт и Йелена Остапенко, като в този мач прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.60 в efbet.