Обща статистика:
Процент на успеваемост: 57.29%
Заложени единици: 5021
Спечелени единици: 4510
YIELD: -10.18%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За топ прогноза през днешния ден съм ви избрал една на пръв поглед доста равностойна среща между Феликс Оже-Алиасим и Ник Кирьос, в която прогнозирам, че ще има над 40,5 гейма в мача. Коефициентът за този залог е 1.75 в efbet, а мачът е от 1/16-финалната фаза на Уимбълдън, така че се очертава да бъде интересно. Продължаваме с мачовете от английска земя и турнира от „Шлема“, като ще се спрем на сблъсъка между Матео Беретини и Аляж Бедене в който първият е в ролята на категоричен фаворит за победата. Предложението ми за този двубой е успех с 3:0 сета в полза на италианеца, а коефициентът е 1.95 в efbet. Стигаме и до срещата между Иля Ивашка и Джордан Томпсън, в която според мен първият ще стигне до успеха, а коефициентът за него е 1.70 в efbеt. Следващото ми предложение е за успех на поляка Хуберт Хуркач срещу палача на Григор Димитров – Александър Бублик. Коефициентът за победа в полза на първия е доста добър – 1.70 в efbet, като си мисля, че той в крайна сметка ще стигне до успеха в тази среща.

Няма как да пропуснем срещата между Роджър Федерер и представителя на домакините Камерън Нори, като тук съветът ми е да заложите на Маестрото, а коефициентът за негов успех е 1.45 в efbet.

Насочваме поглед и към женския турнир, където днес ни очакват доста интригуващи мачове. Пробвайте късмета си на Анастасия Павлюченкова срещу Каролина Мухова, като коефициентът за успех в полза на руската тенисистка е 2.25 в efbet. Следващото ми предложение, а и последно за тези уикенд прогнози, е за победа на Барбора Крейчикова срещу Анастасия Севастова, като коефициентът в полза на чешката тенисистка е 1.70 в efbet.