Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 41
Спечелени единици: 36
YIELD: -12,93%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.78%
Заложени единици: 6511
Спечелени единици: 6213
YIELD: -4,58%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Още един извод, който може да се превърне в златно правило. Името на отбора няма никакво значение. Дали се казва Ливърпул или Съндърланд – важното е да носи печалба. Както гласи клишето – играта живна, стана мач. Върнах се и нямам намерение да си тръгвам!

Хубав вторник, дано шансът премине плавно и в сряда. Мачове бол, както се видя вчера, добрите възможности са навсякъде. Успокоен и уверен в себе си посочвам топ прогноза от аматьорските дивизии на Швеция. Северната трета дивизия, Сандвикенс – Вааслунд над 2,5 гола за 1,65 в efbet. Знам цвета на екипите им! Гостите са най-качествения тим в дивизията, водят убедително и догодина ще са в Суперетан. Въжделенията на домакините са по-различни – живуркат в средата на таблицата. Причината да отида на оувър е в качеството на играта на Вааслунд. Само 2 пъти в 19 мача досега те не вдигнаха линията от над 2,5 гола. А в последно време го правят безотказно. И затова посочвам като напълно възможна опция и по-високата линия от над 3,5 гола за 2,55 в efbet.

Като съм се качил толкова на север да се поогледаме и за още нещо. Един наш добър познат се подвизава в това ниво. Бромапойкарна – Сирианска Йоребро 1 с над 3,5 гола за 1,80 в efbet. И като сме тръгнали по роднини и познати, Ханинге – Хефле под 3,5 гола за 1,75 в efbet. Познатите ви са Хефле.

И в южната дивизия имаме стар познат на който безусловно може да се доверим днес. Варнамо – Линшьопинг 1 с гол/гол за 2,80 в efbet. И още един двубой от шведския юг. Карлскруна – Оскашхамн над 3,5 гола за 2,20 в efbet. Гостите правят дебют в рубриката, а в 90 на сто случаите това е гаранция за победа.

Днес акцентът пак ще са купите. Такива има в Дания, Румъния, Шотландия и Хърватия. Забелязват се и някои големи имена между участниците. В Дания Орхус Фремад – Вендисел гол/гол с над 2,5 за 1,70 в efbet. Хилерод – Одензе, гостите да отбележат над 3,5 гола за 2,20 в efbet. Несби – Хорсенс 2 с гол/гол за 2,30 в efbet.

В Хърватия Дилж – Риека 2 с азиатски хендикап + 3,75 в efbet за 2,30 в efbet. Хващаме за ушите най-големия хендикап, преведено – очакванията са за убедителна победа на гостите с 4-5 гола разлика. Змиявци – Шибеник 1Х двоен шанс на 2,10 в efbet. Гостите си имат много проблеми с оцеляването в елита. И още един дебютант – Гаж Маче – Локомотива Загреб над 4,5 гола за 3,00 в efbet. Домакините влязоха в историята с победата си в предишния рунд. Тогава биха някакви несретници с 20-2. Да ги видим днес срещу участник в Шампионска лига!

В Шотландия вчера бях 2 от 2. И днес смятам да продължа в тази линия. Брекин – Дънди Юнайтед 2 с под 4,5 гола за 1,90 в efbet и Монтроус – Рос Каунти 2 с хендикап за 1,90 в efbet.

Няма да пропусна Египет, където нещата ми се получават удивително добре последно време. И то с новата златна карта, второ полувреме с повече голове. Днес обаче видоизменям нещата, защото имаме изявени фаворити и в двата мача. Пирамидс – Маср, домакините ще спечелят и двете полувремена за 2,20 в efbet. А на Енпи – Ал Ахли, полувреме с повече голове за гостите – второ на 2,75 в efbet. Възлагам много надежди на този знак.