Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 57,14%
Заложени единици: 48
Спечелени единици: 49
YIELD: 2,92%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,75%
Заложени единици: 6419
Спечелени единици: 6126
YIELD: -4,57%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Точна е приказката за капката катран в чашата с амброзия. Потвърди се и вчера, но сам съм си виновен, че дръпнах дявола за опашката с онова – един случаен гол винаги може да падне. Падна и то как – в последната минута. 

Но си поставям оценка много добър и продължавам напред. Както се казва – най-важно е последното впечатление. В Копа Либертадорес ги заковах 3 от 3 през нощта. С топ прогнозата през септември е жестока битка. Но края на нивата още не се е видял. С една нова успешна серия ще затвърдя зеления цвят. Топ прогноза, Волгар Астрахан – Омск 1 с под 4,5 гола за 1,80 в efbet. Така да се каже – дълбоко подсигуряване. Веднага посочвам фактът, че вариантът с под 3,5 гола ви носи цели четири десети в повече. Разликата с двете условия спрямо вчера е, че днес на 10 от 10 са головете. Рискът е с правия знак. Но го смятам за оправдан. Ситуацията при гостите е трагична. Едно равенство и 9 загуби досега в шампионата. 5 от 5 поражения са при излизанията си навън. Волгар не са някакво страшилище у дома, но днес получават прекалено лесен съперник. 

Отново три плейофни мача в ШЛ. Вчера общо взето се получи резона. Молде – Ференцварош Х2 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. Насоката е без домакинска победа. Гент и Динамо Киев няма да вдигнат оувъра – под 2,5 гола за 1,70 в efbet. И сребърната ми топ прогноза – Олимпиакос срещу Омония 1 с хендикап на 2,00 в efbet. Между другото в този сблъсък има много политика. Омония са нещо като кипърски братя на Панатинайкос. Но няма да има публика и целия идеологически чар изтича в канала. Иначе по силата на футболните аргументи няма никакво съмнение кой е по-силният отбор. Напомням, че това с мачове с реванши.

В Лига Европа без никаква идеология Аполон – Лех Познан гол/гол на 1,80 в efbet. Очаквам да стане мач с много попадения. Виж за фаворит е много трудна работа.

И се връщам към основното направление – руската ФНЛ. С амбицията да ги закова до един. Твърдо едно на Криля Советов – Брянск и за да го направя по привлекателен -1 с над 1,5 гола за 1,60 в efbet. И търся противоположно развитие на Нефтехимик – Текстелщик Х2 на 2,00 в efbet. Сблъсък между дънни риби – Шиник срещу Чертаново 1 на 2,10 в efbet. Стигам и до голяма хапка. Торпедо – Нижни Новгород 2 на 3,70 в efbet. И още една по-малка изненада – Балтика срещу Чайка Х2 на 2,10 в efbet.

Турнирът за ЕФЛ вчера се обагри в голове. Да приемем, че това е тенденцията този сезон. За начало се хвърлям на Лестър – Арсенал над 2,5 гола за 2,00 в efbet. Качвам с едно ниво нагоре на Челси – Барнзли над 3,5 гола за 2,10 в efbet. Продължавам с Флийтуд – Евертън 2 с над 2,5 гола за 1,80 в efbet.

Следващата ми спирка е Португалия. Леко съм недоволен от вчерашното ми представяне, макар че на живо хванах обрата на Фарензе – Каза Пия. Днес виждам доста ясни развръзки. Бенфика Б. – Шавеш над 2,5 гола за 2,20 в efbet. Винаги младите орли трябва да се търсят на голове. Следва втората ми силна шпага – Кова срещу Академика 1 с под 2,5 гола за 6,25 в efbet. Залагам огромни надежди тук. Стигам и до бронзовия ми медалист за топ прогноза – Пенафиел – Вияфранкензе 1 на 1,90 в efbet. И да не забравяме основното направление – ъндърите. Лешоеш – Мафра 1 с под 1,85 в efbet.

И излизам на бис в Копа Либертадорес. Няма как след триумфа през нощта. Тази нощ мачовете са цели седем. Ударен старт с Атлетико Паранензе – Коло Коло 1 с под 2,5 гола за 3,20 в efbet. Иначе си е твърдо 1. Рисково над 2,5 гола на Каракас – Либертад за 2,40 в efbet. И още един оувър на Дефенса и Джустисия срещу Олимпия Асунсион – над 2,5 гола за 2,00 в efbet. В късната сесия имаме нещо ексклузивно – дерби на Порту Алегри. Интернасионал срещу Гремио, двата да отбележат – Не за 1,80 в efbet. Тук бих направил собствен залог под 2,5 без гол/гол – съвършенство.