Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 74
Спечелени единици: 69
YIELD: 6,67%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 61,05%
Заложени единици: 8419
Спечелени единици: 7979
YIELD: -5.23%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Периодът от 11 юни до 11 юли остана в историята по всички възможни начини. И с хубаво, и лошо що се отнася до прогнозите ми. Но поне за мен споменът ще бъде хубав. И ще чакам с нетърпение ноември следващата година. А от днес минаваме на работен график без допълнителни емоции.

Седмицата основно ни предоставя мачове от европейските турнири. Но в началото и края ще се наложи да посещаваме екзотични първенства. И напред към топ прогнозата. Днес тя е от Финландия, ХИФК – Лахти под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Имам представа какво играят – посредствена работа. Като цяло са от един дол дренки. Има някакво малко предимство като точков актив за гостите. Единственият ми аргумент за ъндъра е привързаността на домакините от Хелзинки към малкото голове – само 2 пъти качиха линията от над 2,5 в 10 мача. А там ситуацията беше извънредна с гол/гол още през първото полувреме. Днес не очаквам това да се повтори и головете нямат да бъдат повече от 2. Лахти са фаворит, но нямам причини да им се доверя напълно. В другия мач също не очаквам голови представления. КТР срещу Мариехамн под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Два много слаби отбора. Гостите са представени за фаворити, а това е сериозна причина да се налети на двойния 1Х. 

 Оставам на студено. В Швеция имаме както винаги мачове в понеделник. Халмщад – Юргорден двата да вкарат и над 2,5 гола за 2,30 в efbet. Доверявам се изцяло на статистиката, която безкритично сочи съм варианта с над 2,5 гола. И обратното на Калмар – Хекен под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Беше сред опциите ми за заглавие.

И остана Норвегия. Там имаме само мачове от второто ниво. Но пък много интересни. Тук е време да споделя днешната философия. Предвид ниската степен на сигурност вдигам рязко височината на ставките. Брине – Согндал 1 на 3,50 в efbet. Нямам обяснение защо гостите са  смятани за изявен фаворит. Гроруд – Алесунд под 2,5 гола за 2,40 в efbet. Тук пък не виждам основания за очакванията за дъжд от голове. Рауфос – Фредрикстад 1 с гол/гол за 3,25 в efbet. Ето тук ще има много голове. И КФУМ – Старт над 3,5 гола за 2,60 в efbet.

И се насочвам към две големи екзотики. Първа лига или второто ниво на Казахстан. От 16 часа най-добрата възможност за улов на голове. Кайрат Академи – Кизилжар Академи над 5,5 гола за 5,50 в efbet. Естествено, че го има и момента на изхвърлянето. Спокойно може да потърсите над 3,5 и над 4,5. И още един шанс за голям оувър. Киран – Екибастуз над 5,5 гола за 5,75 в efbet

И към втора лига на Перу. Чавелинес – Оапсол Х2 с над 2,5 гола за 4,80 в efbet. Беше в обсега ми за заглавие само с опцията над 2,5 гола, която намирам за напълно сигурна. Уарал – Хуан Аурих Х2 с гол/гол за 2,60 в efbet. И само Х за 4,00 в efbet на Унион Комерсио –Сантош.