Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75,00%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 49
YIELD: -14,91%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,69%
Заложени единици: 6237
Спечелени единици: 5941
YIELD: -4,75%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Ето го четвъртъка, за който пиша от много време насам. Вече сме в типичната футболна среда. Както се казва Лига Европа ни зове с най-слабото ниво на футбола в Европа. Но, за да има силни, трябва да има и слаби.

Топ прогноза, Вадуц – Хибърниънс 1 с над 1,5 гола за 1,75 в efbet. Изненадата е, че швейцарските отбори тръгват от толкова ниско стъпало в евротурнирите. Значи нещо са се издънили с националния коефициент. Но Вадуц няма да се издъни днес, защото съперника не може да го затрудни. Коефициентът е 1,50, затова се наложи да го повдигна. И точно повдигането изглежда напълно обезпечено. Няколко клишета като обяснение за доверието към клуба от Лихтенщайн, който преди месец спечели промоция за Първа лига след два луди мача срещу Тун. Безспорно Вадуц е във възход, освен това е в страхотна игрова форма. В Малта не се играе от 7 март. Хибърниънс проведе три контроли с местни съперници. Да си го кажа право – очаквам разгром.

Оставам на вълна Лига Европа. Ще прогнозирам хронологично спрямо часът на започване на мачовете. Кайрат – Ноа ми бе сериозен фаворит за заглавие. Домакините са в уникален подем и мислят за шампионската титла на Казахстан. Ноа са от Армения и са дебютанти в Европа. Прогноза 1 с хендикап за 1,85 в efbet. Смелата игра е удвояване на хендикапа. Може да се опита и над 1,5 гола първо полувреме. 

От 17:30 часа Теута – Бейтар 2 на 1,80 в efbet. Вчера Макаби разпиля Судува, днес очаквам същото от Бейтар. Препятствието е твърде ниско за израелците. От 18:00 часа нещо глупаво на Динамо Минск – Пяст Гливице под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Тук съзирам възможност за продължения. 

От 19:00 часа любимия Бодьо Глимт приема Каунас Жалгирис. И сами може да си напишете домашното – над 3,5 за 1,95 в efbet. Защо не давам домакинска победа – причината е, че коефициентът за 1 с над 3,5 и посочената от мен опция са абсолютно равни. Няма смисъл да поемам риск. По същото време започват Сумгаит и Шкендия и тук ще поема първият голям риск за дена – 2 на 2,35 в efbet. Албанците от Северна Македония са опасни. Още един рисков знак – Фехервар срещу Бохемианс гол/гол за 2,35 в efbet. Леки колебания към унгарците и комплимент в аванс за гостите от Ирландия, които се намират в чудесна форма.

Стигнахме до 20:00 часа и мачът на мачовете. Хамарби – Пушкаш Академия с информация, че гостите бяха застигнати от вирусна вълна. Ще пътуват юношите им и затова коефициента се срина до 1,20. Въпросът е каква опция да избера. Хамабри са много силен домакин и са вкарвачи – над 2,5 гола само за домакините на 1,80 в efbet. Още един топ мач, който не подлежи на никакво съмнение. Локомотив Тбилиси – Крайова 2 с под 4,5 гола за 1,95 в efbet. Румънците са абсолютен фаворит. Отписвам още един грузински отбор в списъка. Апоел Беер Шева – Динамо Батуми 1 с над 1,5 за 1,75 в efbet.

И вече съм в най-гледания телевизионен пояс. От 21:00 часа, най-чакания мач в сесията. Петрокуб – Бачка Топола 2 за 2,15 в efbet. Може да се подплати и с голове и да се вземе много повече като коефициент. Почти накрая на листа с мачове съм и все още не са се появили родните участници. Его ги първите, Искра – Локомотив Пловдив гол/гол на 1,90 в efbet. Както знаете при мен патриотизъм няма, защото парите са си ваши, а не на България. Очаквам страшна, неизразима с думи мъка на Кукеши – Славия и под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Ако въобще в този мач падне гол в редовното време. И ще завърша разходката по села и паланки с Шамрок Роувърс – Илвес 1 на 1,80 в efbet.