Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 62
Спечелени единици: 63
YIELD: -26.61%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.34%
Заложени единици: 9816
Спечелени единици: 9446
YIELD: -3,76%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Дойде отново уикендът и вече липсата на мачове в големите първенства ще се усети силно. Но се оказа, че това не е сериозен проблем. Краят на месеца ме изкара на най-високите нива на познаваемост. И не смятам да спирам.

Пети пореден месец фиксирам победа в топ таблото. Вече имам 16 зелени и мога да си позволя леко отпускане в последните 4 дни. Но пък когато вляза в серия, ми е трудно да изляза. Топ прогноза, Валядолид – Хихон 1 на 1,70 в efbet. Имам бегъл спомен, че веднъж Валядолид ме подведоха, но не им гоня карез. В последно време грешките им у дома станаха огромна рядкост. За да увелича желанието, ще напиша, че съм на 99 процента сигурен, че Валядолид ще играе догодина в Примера. Роналдо си знае работата и проектите му са на най-високо ниво. В Ла Лига 2 няма друг отбор с толкова ясен план за своето бъдеще. И това се вижда в константния възход на „бяло-лилавите“. Израелецът Вайсман върши отлична работа в нападение, а единствената липса е Янко, който прави фурор с Гамбия на Купата на Африка. Днешният мач е два варианта – 3-1 или 1-0. 

И днес имаме под ръка мачове с национални отбори. Само два са, но са доста интересни. От 23 часа Колумбия приема Перу и дилемата е много трудна. Колумбия отиде много ниско в класирането заради безобразно многото равенства. А перуанците пък си повярваха, че могат да участват на второ поредно световно. Мисля, че няма да е рисковано да се заложи, че Колумбия ще изпълни два корнера от хендикап -1,5 за 1,70 в efbet. И час по-късно с много по-голямо желание се хвърлям на Венецуела – Боливия с над 2,5 гола за 2,10 в efbet. Тук е достатъчно да се види статистиката и да стане ясно, че в мача ще има голове в двете врати, а и няма как да остане с под 2,5 гола.

И доста интересни неща в първенствата, които ще играят мачове в този уикенд. Изключително любопитен мач в Белгия между Сент Труйден и Шарлероа. Посочвам 1 на 2,85 в efbet, но анализът ми е на световно ниво. Гостите са най-резултатният отбор в първенството, а навън са 11 към 1 оувъри. И по дяволите защо над 2,5 в този мач е 2,30. Тук вече следва висшия пилотаж. Шарлероа продадоха на Спартак Москва голмайстора си Шамар Никълсън. Другата им звезда в нападение е иранецът Голахзаде, който игра вчера за победата на Ирак и вя трибагреника на стадион „Азади“. Без тези двамата през януари Шарлероа вкара един гол в три мача. Точната прогноза е 1 равен няма залог, но както се знае, такива не ги давам.

Без много подробности в Хърватия Истра 1961 – Горица 2 на 2,35 в efbet. За да докажа колко съм сигурен в този знак, ще кажа, че прогнозата е по-добра от заглавието. Горица няма да има никакви проблеми. В Кипър не съм толкова сигурен на Паек- Пафос 2 на 1,70 в efbet, но друго развитие на нещата ще е огромна изненада. Пафос са ми под специално наблюдение, имам информация за собствениците и очаквам да атакуват зона Европа. Потенциалът им е несравнимо по-голям от тези на съперниците.

Телевизионният мач тази вечер е Хъдърсфийлд – Сток С. и ще уважа възхода на „териерите“ с 1 на 2,60 в efbet. Тук ролята на мениджъра Карлос Корбеан. Хъдърсфийлд изобщо не трябва да бъдат отписвани за Висшата лига. Много мачове във Франция, но започвам с този за купата. Нант – Брест 1 на 2,35 в efbet. Залагам на авторитета на Нант, който е много по голяма марка за Франция. Интересен мач в Лига 2 между Аячо и Оксер. Корсиканците се издъниха през седмицата срещу Каен и днес ще търсят бърза компенсация – 1 на 2,25 в efbet.

В Нидерландия Ос – Ден Бош 1 на 1,90 в efbet. Тук пък няма как да не се отчете пропадането на Ден Бош. Във втора лига на Португалия Фарензе – Ещрела 2 на 3,30 в efbet. Долавям сигнали, че Звездата от Амадора се възражда и ще я видим отново сред най-силните в Португалия. За разнообразие ще посоча Х за 3,25 в efbet на Сепси – Уни Крайова. Стрелките на съдбата сочат към 1-1. Ще вдигна ставката на Балимена – Клифтънвил с 1 на 4,00 в efbet. Балимена имат странен домакински рекорд с над 80 процента победи на своя стадион. И ще акостирам накрая в Швейцария. Ивердон – Лозана Уши 1 на 2,20 в efbet и Аарау – Нюшател 1 на 2,00 в efbet.