Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70.00%
Заложени единици: 88
Спечелени единици: 68
YIELD: 29.85%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 59.62%
Заложени единици: 8193
Спечелени единици: 7791
YIELD: -4,90%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Народът го е казал – броени дни лесно минават. Миналата година по това време съжалявахме ужасно, че ЕВРО 2020 няма да се състои план. А 365 дни по-късно се радваме, че ще имаме цял месец удоволствие. А при мен и доста страх, защото тези мачове не са като онези!

Тук трябваше да започнат напоителните ми разсъждение за мача на откриването, но имам изненада. Предвид получилата се нова серия силна серия при топ прогнозите ще гоня сигурност. Топ прогноза, Малайзия – Виетнам 2 на 1,70 в efbet. Предпоследен кръг от световните квалификации в зона Азия. Виетнам води в групата си, а само първият се класира директно за финалния трети кръг. За да остане на първо място преди решителния мач срещу ОАЕ след 4 дни, Виетнам се нуждае само от победа. Тогава ще им трябва и само равен за да се класират напред, което ще бъде огромен успех. Мачът се играе от 19,45 в Дубай. Никакви индикации за нещо различно от победа за гостите в мача. Съществува хипотеза, че Малайзия също има някакъв нищожен шанс да продължи напред. Но преди няколко дни загубиха от ОАЕ с 0-4 и не виждам как днес ще стигнат до победа срещу не по-малко силния Виетнам. 

И към мачът на мачовете тази вечер от 22 часа на „Олимпико“ в Рим. На който ще присъстват близо 24 хиляди зрители и атмосферата ще бъде гореща. Нали това искахме всички! Турция – Италия и колелото на европейското първенство се задвижва напред. Домакините поне за мен са изявен фаворит, защото бележат страхотно развитие под ръководството на Роберто Манчини. Те  са в серия от 8 поредни победи и 29 мача без поражение. 3 години вече „Скуадрата“ не познава вкуса на загубата. Голяма въпросителна е дали въобще скоро ще бъдат победени. Гледам, че колегите обръщат голямо внимание на възхода на Турция, но това едва ли ще играе някаква особена роля в днешния мач при толкова силен съперник отсреща на терена. Класата на Турция е повод за дискусии относно това дали ще вкарат гол в мача, но знакът 2 ми се струва непоклатим. А моята прогноза е Италия да вкара над 1,5 гола в мача за 1,90 в efbet. И си пожелавам попътен вятър  на ЕВРО 2020. Посочвам и още ден развой на нещата, който е 10 от 10. Х2 с под 3,5 гола за 1,45 в efbet

Връщам се обратно в Азия. В спомената по горе серия от 7 поредни успеха един дойде от Ирак. Той бе и най-трудният, защото решаващия пети гол в мача бе вкаран и след това съдията свири край. Не съм неблагодарник и оценявам фактора късмет. Дори очаквах да ми се върне веднага, но засега не се случва. Днес Хонконг – Ирак 2 с под 3,5 гола за 2,05 в efbet. Дано тука ми се върне! Индонезия – ОАЕ 2 от азиатски хендикап -3,5 гола за 2,00 в efbet. ОАЕ играят у дома си в Дубай. Стана дума за победата им с 4-0 срещу Малайзия, днес могат да вдигнат поне с 2 гола разликата. 

Погледът ми днес се спира в Беларус. Никога няма да забравя какво направиха миналата година, когато в цял свят футболът бе спрял. Славия Мозир – ФК Минск над 4,5 гола за 6,50 в efbet. Дълбоко съм убеден, че в Беларус усетиха колко е вкусно на хляба мекото и от време на време се изкушават да го правят. И то винаги по един и същ начин – с внезапен прилив на много голове. Енергетик БГУ- Гомел гол/гол на 1,70 в efbet. И тук имам съмнение за много голове, но избирам по-сигурния вариант.

Убеден съм, че ще продължа с положителните емоции от Финландия. Последен мач от кръга между Оулу и Хонка. Гостите са изявен фаворит – 2 на 1,90 в efbet. И във второто ниво ЕИФ – Клуби 4 1 на 1,75 в efbet. Гостите са популярни и като Екенас.

Не спират и мачовете в Ирландия. Имаме такива от първа и втора дивизия. Дери – Бохемианс Х на 3,40 в efbet във вариант 0-0 или 1-1. Дъндолк, които са катастрофа през този сезон приемат аутсайдера Уотърфорд и посочвам 1 без гол/гол за 1,90 в efbet, а точния резултат ще е 2-0 или 3-0. И същата картинка на Шамрок Роувърс– Фин Харпс 1 без гол/гол за 2,00 в efbet. Пълен кръг във второто ниво. Брей Уондърърс – Шелбърн 2 на 2,30 в efbet, Корк Сити –Кабинтийли 2 на 4,40 в efbet и Уексфорд – Трийти Юнайтед 1 на 3,60 в efbet.

И завършвам  с признанието, че днес началото на европейското първенство остава в сянката на мегасблъсъка между Джокович и Надал. Двамата гладиатори ще играят до пълно изтощение. А утре цели 3 големи мача на ЕВРО 2020.