Националните отбори на Италия и Литва се изправят един срещу друг в мач от Група “С” на квалификациите за Мондиал 2022. Европейските шампиони все още не могат да влязат в ритъм след триумфа на Евро 2020 и записаха две равенство от битките за Катар 2022 – 1:1 срещу България като домакин и 0:0 при визитата на Швейцария. Сега играчите на Роберто Манчини имат шанс да се върнат на правилния път срещу най-слабия тим в групата.

Към момента Италия все пак е лидер с 11 точки – на четири от втория Швейцария, но и с два мача по-малко. Литва от своя страна е на дъното без актив. През този месец тимът от Балтика загуби с 1:4 от Северна Ирландия и 0:1 от България.

Логично според efbet разликата в класите е гигантска. Коефициентът за Италия е миниатюрен – 1.05. За гостите пък шансовете се оценяват на 46.00. За равенство в Италия пък се приемат залози на 16.50.

Ние очакваме победата за Италия да дойде без проблеми, но обикновено адзурите не разгромяват съперниците си и се блазним да пробваме под 2.5 гола в мача на коефициент 3.60. Точен резултат 2:0 пък е на ставка 4.95 и също изглежда реалистичен изход.