Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.94%
Заложени единици: 3942
Спечелени единици: 3509
YIELD: -10,97%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще се спрем изцяло на мачовете от друг Чалънджър турнир в сравнение с вчерашните прогнози, а именно този във френския град Кимпер. 

За топ прогноза съм избрал срещата между Юрий Радионов и Енцо Куко, която на пръв поглед изглежда напълно равностойна. Моето предложение за този мач е брой сетове – 3, а коефициентът е изключително апетитен – 2.35 в efbet. Това ще бъде първи мач между тези двама тенисисти в тура и като цяло ни очаква доста непредвидима битка, която според мен ще бъде и оспорвана. Следващото ми предложение е пак от същия турнир, като тук ще се спрем на представителя на домакините Матиас Бурже, който се изправя срещу чешкия ветеран Лукаш Росол. Коефициентът за първия е 1.55 в efbet и според мен той едва ли ще сгреши на родна земя срещу този противник. Двамата имат един мач помежду си от 2019 година, когато Росол стигна до успеха, но оттогава измина вече доста време и сега ситуацията е различна.

Стигаме и до третия мач от турнира в Кимпер, в който ще потърсим изненадваща победа за Петер Гойовчик срещу Каспер Зук, която е оценена на 3.15 в efbet. Toва ще бъде първи мач между двамата, а коравият германец има доста повече опит от поляка и като нищо днес ще прекъсне серията си от пет поредни загуби. И последното ми предложение за деня, което пак ще бъде от провеждащия се във Франция турнир, е за мача между Артур Казо и Иля Марченко, в който смело прогнозирам успех за втория на 1.55 в efbet.