Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 114
YIELD: 70,82%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,00%
Заложени единици: 5783
Спечелени единици: 5461
YIELD: -5.56%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Щях да започна с обобщение на уикенда, но е такава какафония от мачове, че на практика няма разлика между неделя и понеделник. Така, че продължавам с настроението от уикенда.

А то е добро, но не и прекрасно. Пълно задоволство само в сектора топ прогнози. Факти – 9 познати от последните 10, както и 30 от последните 37. Шест поредни уикенда – петък, събота, неделя в зеления сектор. Вдигнал съм летвата над рекорда на Стефка. И смятам да продължа така, защото жътвата не продължава безкрайно. Топ прогноза, Болоня – Ювентус 2 на 1,70 в efbet. Хладен душ – ако имах под ръка друг знак, щях да го сложа в заглавието. И веднага изричам притеснението си – мачовете на Юве за купата бяха пълен кошмар. Но купата не е този турнир, в който „бианконерите“ ще дадат всичко от себе си. Завръщането им в Калчото е друго нещо. Болоня не фигурира в аргументите ми. Всичко в този мач зависи от гостите. 

Днес не признавам нищо друго освен коефициент 2 и нагоре. Само едно изключение и то е микроскопично. Българският мач Етър – Царско село, двата да отбележат на 1,95 в efbet. Можех да го закръгля от себе си, но това е реалния коефициент. За да допълним до колонка за бонусите от 500 лева, добавям Манчестър Сити – Бърнли гол/гол на 2,25 в efbet и Пардубице – Храдец Кралове 1 на 2,00 в efbet. По няколко думи за трите знака. Етър и Царско село си вкараха голове в двата мача от редовния сезон и това е причината да го сторят и днес. Сити ще бере много ядове с Бърнли, дори очаквам далечни знаци. Чешкият мач е единица, защото домакините са почти стопроцентови у дома. Имат само една загуба и тя е от директния им конкурент Бърно.

Оттук нататък започва пиршеството на духа. Бараж във Втора лига на Англия. Тези много ги обичам. Челтнъм – Норхямптън 1 с под 3,5 гола за 3,00 в efbet. Головете са сигурни, победата по-малко. В Дания Лингби – Одензе над 2,5 гола за 2,05 в efbet. Очаквам изразителен резултат.

Преминавам към тематичната част. По два или повече мача от един шампионат. Довършителна част в Серия А. Фиорентина – Бреша Х2 двоен шанс за 2,70 в efbet. „Ла Виола“ са уникално слаб домакин, а „сините“ ще се борят докато могат. Лече – Милан Х2 с гол/гол за 2,25 в efbet. Напомням, че такава прогноза може да направите със съчетание между Х и 2 с двата да отбележат в мача. 

Два мача в Испания. Виляреал – Севиля е призван да ни остави без дъх. Но доста често в последно време завършват 0-0. Имам такива очаквания и за тази вечер. Прогноза 1Х с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. Леганес – Гранада смело и безразсъдно 1 за 2,40 в efbet.

В Турция Алания – Трабзон 2 на 2,45 в efbet. Мачът е за първенство, но това е и форматът на тазгодишния финал за купата. В случая обаче гостите са пълен фаворит. Не съм го писал досега, но Трабзонспор е един от отборите, които най-силно ме впечатляват през сезона въобще в Европа и света. Анталия – Ризеспор 1 на 2,35 в efbet в графата на онези знаци, които неудържимо ме привличат със съзнанието, че могат и да не станат.

В Гърция Лариса – Волос 1 на 2,10 в efbet. Далеч по-голямо вдъхновение предизвиква у мен следващия мач Ламия – Панионис 2 на 2,80 в efbet. Доста хора мислят като мен, че Панионис тепърва ще се развихря с печелене на мачовете си.

И стигам до най-вълнуващата част в днешните прогнози. Три мача в Израел с три тлъсти възможности. Рамат Хашарон – Рамат Ган 2 на 3,50 в efbet, Ирони Ривон – Катамон 2 на 4,20 в efbet и Назарет – Бней Лод 2 на 3,20 в efbet. Бих дал съвет да се опитат на 2 и 3 от 3. Шведи не играя, но и там виждам само победи на гостите в днешните 3 мача.