Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 101
YIELD: 41.97%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,84%
Заложени единици: 6109
Спечелени единици: 5841
YIELD: -4,39%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Вероятно ще прозвучи налудничаво, но през август правя по-добър старт от май, юни и юли. По традиция винаги в началото на месеца натрупвам известно количество грешки. Не знам дали утрото ще се познае по сутринта, но началото ме зареди с амбиция. 

Ще стане банално да го пиша, но такъв друг август няма да има отново. И едва ли някой иска да има! След Лига Европа днес минаваме на вълна Шампионска лига. Отборите ще играят незавършената част преди да се пренесат на португалска земя следващата седмица. Днес обаче Юве и Сити ще използват за последен път домакинското си предимство. Топ прогноза, Ювентус – Лион, Ювентус да се класира за 1,95 в efbet. Подозирам, че коефициента ще тръгне надолу, няма как Юве и Лион да са равнопоставени. Но за равните коефициенти си има сериозни основания. Първият мач бе спечелен от „хлапетата“ с 1-0 и това им дава известно предимство за реванша. Който ще се състои в следния сценарий. Домакините ще натиснат да изравнят общия резултат. След това Лион няма да промени поведението си и ще се надява на продължения. Едва при 2-0 за Ювентус, гостите ще се отворят. Ако се случи това, което намирам за резонно, крайния победител ще е по-силният отбор. 

На „Етихад“ ни очаква най-голямото футболно зрелище за годината. Празните трибуни въобще няма да отнемат от удоволствието. Манчестър Сити – Реал Мадрид, второ полувреме над 1,5 гола за 1,75 в efbet. Втората част ще ни спре дъха. Иначе моите субективни предпочитания са Реал да извърши малко чудо, а 6,50 е коефициент, който не бива да се изпуска. Големите играчи със сигурност ще го направят.

Програмата в петък не е особено вълнуваща, но при наличието на два мегаспектакъла това не е необходимо. Обаче съзирам нещо съпер ценно. След дълго чакане ще се играе мача Ла Коруня – Фуенлабрада. Това, че не се състоя навреме създаде пълно мазало с един голям ощетен. Това е Елче. Фуенлабрада трябва да направи равен за да стигне до шестото място и да получи правото на атака на Примера. И точно това посочвам като знак днес – Х на 4,55 в efbet. Ла Коруня вече отпадна и мачът е протоколен за тях, целия свят вижда само двойката, аз обичам отивам на хикса.

Изминавам дълго разстояние и стигам до Беларус. Не е само от благодарност, а заради хубавите знаци. Витебск – Ислоч 1 на 2,40 в efbet и Динамо Минск – Смолевичи 1 без гол/гол за 1,80 в efbet

Всеки ден имаме по два китайски мача. Ранния утрешен мач е от 13:00 часа. Страхотен мач в събота от 13:00 часа – Гуанджоу Евергранде – Шандунг Луненг. Китайското първенство се провежда по странна формула и фаворитите нямат право на грешки. Евергранде ще спечели, но головете няма да бъдат в изобилие – 1 с под 4,5 гола за 2,20 в efbet.

Тук е мястото да кажем на добър час на българския футбол. Ще го направя с колонка. Дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София го пращам на голове – над 2,5 за 2,50 в efbet. Във втора лига Хебър – Пирин 2 на 1,60 в efbet и Лудогорец 2 – Миньор 1 на 1,90 в efbet.

И оставам в региона с друго начало – това в Босна. Радник – Железничар под 2,5 гола за 1,75 в efbet и Борац – Слобода 1 без гол/гол за 1,85 в efbet.

Скритата топ прогноза днес е от Иран. Персеполис – Зоб Ахан 1 на 1,70 в efbet. За мен домакинската победа е във формат 9 от 10, но щеше да е неуместно да пренебрегна мачовете в ШЛ. Не отива на претенциите ми за величие да се покрия в Иран. Също със сериозни преференции е Бохемианс – Дъндолк 2 на 2,00 в efbet. Шестте поредни победи на Шамрок не оставят на шампионите друга алтернатива освен победа. Още един знак го вкарвам в графата  сигурен. Вадуц – Тун над 2,5 гола за 1,75 в efbet.

Погрижил съм се и за доброто настроение. Нещо супер атрактивно от шведския Суперетан. Сундсвал – Люнгшюле, второ полувреме над 2,5 гола за 5,00 в efbet. Надявам се да изтрия ироничните усмивки. Даже давам още по-ексклузивен съвет – 3 гола след 65-та минута в мача.