Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 90,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 109
YIELD: 59,93%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,17%
Заложени единици: 5804
Спечелени единици: 5497
YIELD: -5,28%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Високото темпо продължава през цялата седмица и наближаващия уикенд няма с нищо да промени ситуацията. Рядко може да имаме такъв благодатен четвъртък.

По силата на обстоятелствата почти цялото внимание отнема топ прогнозата. Втора серия, вече с 6 поредни зелени. Месецът отдавна е спечелен, задачата е да опитам да го завърша само с успехи. Днес ще е максимално трудно. По принцип, правя го по два начина. В първият случай е любов от пръв поглед, във втория след дълго опознаване. Днес е по първия сценарий. Топ прогноза, Истра 1961 – Локомотива Загреб 2 на 1,85 в efbet. Обичам загребското Локо след като прогнозирах тяхна победа над Динамо и познах. Изненадващо са втори в класирането, като зад тях са Риека, Хайдук и Осиек. И имат огромни шансове да останат на втората позиция, защото им предстоят само мачове с отбори извън първата петица. Така да се каже, Локомотива държи всички козове в ръцете си. А второто място ще е исторически успех за тях. Истра 1961 са абсолютни слабаци. Притеснителен момент е лекото покачване на коефициента с пет стотни. Ако стане една или две десети до началото на срещата, се откажете от него.

Днес Италия почива след като вчера там се скъсаха от голове. Жалко, че в Милано и Рим не препоръчах и първи гол в мача за гостите. Такива пропуски трябва да се отстраняват. В Англия 3 мача. Бърнли – Уотфорд силно бие в посока победа на гостите и на първо четене това щях да предложа. Забелязвам обаче солидна тенденция към малко голове в досегашните мачове и много рядко да се стига до гол/гол. В този мач двата да вкарат – не за 1,90 в efbet. Саутхемптън – Арсенал силно бие в посока попадения – над 3,5 за 3,00 в efbet. И голямото ми предчувствие за тази нощ. Ливърпул ще стане шампион без да е необходимо да го направи в свой мач. Няма да чакат до 2 юли, за да го сторят на стадиона на Сити. Днес на „Стамфорд Бридж“ 1Х двоен шанс с над 2,5 гола за 4,25 в efbet.

Към Испания с 2 мача. И тук имам признание за груба грешка. Направих се на разбирач на Реал Сосиедад – Селта, а посочих противоположна прогноза. Типична моя глупост. Ейбар – Валенсия 1Х с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. „Прилепите“ през целия сезон играят много зле като гости. Бетис – Еспаньол двата да отбележат – Да за 1,90 в efbet. Но опита за победа на Еспаньол е задължителен.

И към сборната секция, която в последните два дни ми уми очите. Вчера бях на косъм да ги вкарам право в целта и шестте. Днес ще опитам на щастлива цифра 7. Купа на Швеция, Хамарби – Гьотеборг 1 на 1,70 в efbet. През миналия сезон Хамарби ми попаднаха в полезрението и виждам, че не са се променили нещата и сега. На тях винаги може да се разчита. Розенборг – Бодьо Глимт Х2 двоен шанс с над 1,5 за 2,00 в efbet. Бодьо пък са ми любимците в Норвегия. Райо Валекано – Хихон гол/гол за 2,20 в efbet. Вчера Ла Лига 2 вдигнаха головата летва, а днес мачът във Валекас ще е продължението. Овиедо – Фуенлабрада 1Х двоен с под 2,5 гола за 1,70 в efbet. И голямата риба за днес – Алмерия срещу Алкоркон точен 0-0 за 8,00 в efbet. Най-силната ми прогноза за днес е обаче Шльонск – Краковия, над 1,5 гола в сметката на домакина за 2,75 в efbet. При други обстоятелства Вроцлав щеще да се спечели заглавие. И внимание – Вентспилс срещу Валмиера в Латвия. Тук силно мирише на нагласена история. Прогноза 2 на 3,85 в efbet. В Латвия хиксове не правят, ако индикациите са верни, то ще има победа за госта в мача.