Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 42.86%
Заложени единици: 45
Спечелени единици: 35
YIELD: -21.33%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.39%
Заложени единици: 6837
Спечелени единици: 6463
YIELD: -5,47%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Петъкът не се оказа чак черен, но и бе много далеч от бял. Никакво униние, не съм изобщо посърнал. Ширнала се е прекрасна събота с хиляди възможности. Спрял съм се само на двайсетина.

След като три поредни пъти прогнозирах едно, а ставаше друго, сега отивам на головите линии. Топ прогноза, Евертън – Лийдс над 2,5 за 1,70 в efbet. Прекрасен мач за гледане, защото съперниците са сред най-атрактивните през кампанията. Няма да цитирам статистиката, защото тя е еднозначна. Оувърите преобладават в 90 процента от случаите. Най-хубавите мачове в първенството бяха с участието на „белите“ от Йоркшир. Евертън тръгнаха много силно, после забавиха ход, но имат в редиците си неудържимия Калвърт – Люин. От отсрещната страна попадения могат да се очакват от Бамфорд. Случвало се е при такива предпоставки очакванията да останат напразни, но мисля, че няма да е такъв случаят днес. Головете в двете врати и много над 2,5.

Към дежурната съботна колонка. Тя е с двойно предназначение, дава право и на участие в получаване на бонус от цели 500 лева. Бонусите са 3 на брой. Вече имаме ранен български мач от 15 часа. Арда – Монтана 1 на 1,55 в efbet. Разбираемо гостите ще са доста оклюмали без треньор. Шокът при тях е голям. Пловдивско дерби между Локо и Ботев. Труден знак, но головете са лесни – ще са малко, под 2,5 за 1,80 в efbet. Все пак изразявам и предпочитание- без единица на „Лаута“. И отивам във втора лига на България. Нефтохимик – Созопол 1 на 2,00 в efbet. Напоследък забелязвам събуждане при бургазлии. Кариана – Струмска слава 2 на 4,90 в efbet. Новините от лагера на домакините са крайно обезпокоителни – отборът спира съществуването си.