Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 37,50 %
Заложени единици: 57
Спечелени единици: 39
YIELD: -31,84%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,61%
Заложени единици: 6342
Спечелени единици: 6036
YIELD: -4,82%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Твърдо съм решил да премина на по-висока предавка, защото оправданието с националните отбори вече не е в сила. А и втората част на месеца се очертава като много вълнуваща.

Надявам се старта на промяната да е точно днес – 11 септември, дата която за съжаление ще се помни вечно. Всеки знае какво се случи около 17,00 часа българско време на този ден преди 19 години. Но лошото сме го оставили зад гърба си, днес само положителни емоции. Топ прогноза,  Динамо Киев – Десна гол/гол на 1,80 в efbet. Видя се, че от много застраховки няма никакъв смисъл, затова и атаката с над 2,5 гола в мача напълно си заслужава, защото дава 3 десети в повече. Един път в годината качвам украински мач в заглавието и надявам се да не се случи оглушителна издънка. Дори не е необходимо да го пиша, но за да излезе знака най-важни са господата от Чернигов. През миналия сезон те играха много сериозен футбол и затрудниха всички в първенството. Не е никакъв проблем да вкарат във всеки мач.

След сериозно отсъствие се завръща колонката с бонус играта за 500 лева. И няма как да не се прицеля отново в трите бонуса. Имаме 2 български мача, достатъчно за условието за колонка. Ботев Враца – Арда, гостите да вкарат над 1,5 гола в мача за 2,90 в efbet. Арда вкараха 9 гола в четири мача, само срещу Левски го направиха само веднъж. И Ботев Пловдив – Царско село под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Тук бях раздвоен с единицата, защото е крайно време „царете“ да загубят мач.

Днес имаме мач от Англия с който се открива сезона. Но не е от Премиершип. Уотфорд – Мидълзбро гол/гол за 2,05 в efbet. За съжаление „стършелите“ отиват на поправителен в Чемпиъншип. Във Франция Бордо – Лион Х2 с над 2,5 гола за 2,55 в efbet. Убеден съм, че този двубой ще събере половината залози в света за деня. Лион е фаворизиран с пълно право, но традиционното ми недоверие към всичко френско ме кара да подсигуря знака.

Оттук нататък го карам на интуиция. Шегичка, интуицията я ползвам много рядко, разчитам преди всичко на познания и опит. А опитът ме кара днес да пусна в ход системата контраигра. Някои знаци са прекалено изнесени напред и затова ще ги обърна в обратна посока. В Ирландия Бохемианс – Уотърфорд 2 на 5,75в efbet. Домакините са в дълга зелена серия от успехи у дома. Но в повечето случаи това не е белег на непогрешимост. В Нидерландия, Доордрехт – Екселсиор 1 на  4,40 в efbet. Абсолютно същата расстановка на силите. Думата расстановка е руска. 

По традиция давам своята визия за китайския мач от 15 часа. Винаги е хубаво деня да започне с усмивка. С китайците доста често се получава. Шижиажуанг – Вухан 1Х двоен шанс с над 2,5 гола за 2,60 в efbet. Надявам се да съм нацелил името на домакините, за точността на прогнозата нямам никакви съмнения.

И традиционна линия от различни места по света. Пропускам доста първенства заради правилото с първия кръг. Но ако се наруши, няма да се влезе в затвора. В Австрия например може да се използва инерцията с головете и да се потърсят масово оувъри в първия ден на първенството.

Както добре се знае, обичам предизвикателствата и ви предлагат едно такова. Във второто ниво на Белгия Ломел – Остерзонен Х2 двоен шанс с над 3,5 гола за 5,25 в efbet. Но ви давам и съвет наживо да го опитате на над 4,5 гола. Сигма Оломоуц – Бохемианс 2 на 3,30 в efbet. Гостите от Прага традиционно чопват по нещо от този съперник. В Дания Сондерийске – Мидтиланд 1 на 5,75 в efbet. След няколко дни Мидтиланд има мач, който за тях е много, много по-важен. Абсолютно малоумно в Ирландия Уексфорд – Брей 1 на 7,50 в efbet. При такива редки дърводелци е грехота да не се потърси дебелото предизвикателство. В Румъния Арджеш – Арад под 1,5 гола за 3,00 в efbet, а си заслужава и двете нули. В Сърбия Чукарички – Цървена звезда 1 на 6,75 в efbet. И „звездашите“ ги чака най-важния мач в годината след няколко дни. На много места, където посочих далечен знак, може да се получи хикс. И последният много сериозен избор ми е Ризеспор – Фенербахче 1 на 4,30 в efbet. Не очаквам мъките на „фенерите“ да секнат и през този сезон.

И завършвам с втория си абсолютно равностоен топ избор, който заслужаваше заглавие. Затова да се брои като второ заглавие. Йоргрите – Люнгшюле 1 на 2,05 в efbet. Разжалвах го в последния момент, защото линията за победа на гостите се повиши. А тези неща винаги ми правят впечатление.